Beton op zijn best!

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Beton op zijn bestbetontrap betontrappen prefab trap Beton op zijn best  Beton op zijn best  Beton op zijn best

betontrappen en bordessen

betontrappen en bordessen
betontrappen_betontrap_prefab betontrappen_antislip_betontreden_trappen beton
betontrappen_betontrap_prefab betontrappen_antislip_betontreden_trappen betonbetontrappen_betontrap_prefab betontrappen_antislip_betontreden_trappenbetontrappen_betontrap_modelmakerij_antislip_prefab beton mallen betontrappen_betontrap_prefab betontrappen_antislip_betontreden_trappen betonbetontrappen_betontrap_prefab betontrappen_antislip_betontreden_trappen beton

Prefab betontrappen en bordessen

Met het in eigen beheer bouwen van prefab bekistingen door ervaren modelmakers en het produceren van zelfverdichtende zeer hoogwaardige betonmortel met als basis een  Eco2Cem heeft Thijssen-Den Brok B.V. nagenoeg alles in huis om prachtige producten te produceren zoals prefab betontrappen. 

De trappen worden op uw specificaties vervaardigd, met of zonder trapbomen, schrobranden, omlopende koppen, kwarten, verdraaiingen en met de TDB antislip structuren. Maar ook lichtpunten en RVS instortvoorzieningen behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

Onze TDB antislip structuren worden op een unieke wijze aangebracht zodat het antislip ook echt de werking van antislip heeft.

Deze producten worden speciaal op wens van de klant geproduceerd. Door de korte lijnen en het snel kunnen schakelen zijn wij instaat om ook concurerend te zijn van projecten met enkele unieke producten tot grotere projecten. Constructieve berekeningen worden door ons uitbesteed om zo up-to date te kunnen blijven.

Thijssen-Den Brok B.V. bouwt aan de toekomst voor uw product. 

voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Afmetingen: 0 in × 0 in × 0 in

Heeft u vragen over dit product? Bel dan gerust 0485 - 451657
of neem contact op via dit formulier.