Beton op zijn best!

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Beton op zijn bestbetontrap betontrappen prefab trap Beton op zijn best  Beton op zijn best  Beton op zijn best

balkonplaten en galerijen

balkonplaten en galerijen
Balkonplaat_TDB-antislip structuur_TDB-Kogelkopanker_kleur beton
Balkonplaat_TDB-antislip structuur_prefab beton_TDB-Kogelkopanker_kleur betonBalkonplaat_TDB-antislip structuur_TDB-Kogelkopanker_kleur betonBalkonplaat_TDB-antislip structuur_TDB-Kogelkopanker_kleur betonbalkonplaat_beton bordes_prefab betonbordes_gallerijplaat_betonplaten_betonplaatBalkonplaat_antislip structuur_beton mal_prefab beton_TDB-Kogelkopanker

Prefab balkonplaten en galerijen

Met het in eigen beheer bouwen van prefab bekistingen door ervaren modelmakers en het produceren van zelfverdichtende zeer hoogwaardige betonmortel met als basis een  Eco2Cem heeft Thijssen-Den Brok B.V. nagenoeg alles in huis om prachtige producten te produceren zoals prefab balkonplaten en galerijen.

De balkonplaten en gallerijen worden op uw specificaties vervaardigd, met of zonder opstaande randen, Hemelwaterafvoeren, rondingen waterafvoergoot aansluitingen en met de TDB-Antislip structuren. Maar ook lichtpunten en RVS instortvoorzieningen voor de ballustrade en isokorven, transportvoorzieningen,  het TDB-Kogelkopanker ten behoeve van het hijssen behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

Onze TDB-Antislip structuren worden op een unieke wijze aangebracht zodat het antislip ook echt de werking van antislip heeft, hierbij wordt ook gekeken naar de afwatering.

Deze producten worden speciaal op wens van de klant geproduceerd. Door de korte lijnen en het snel kunnen schakelen zijn wij instaat om ook concurerend te zijn van projecten met enkele unieke producten tot grotere projecten. Constructieve berekeningen worden door ons uitbesteed om zo up-to date te kunnen blijven.

Thijssen-den Brok bouwt aan de toekomst voor uw product.

voor meer informatie neem dan gerust contact met ons op. 

Afmetingen: 0 in × 0 in × 0 in

Heeft u vragen over dit product? Bel dan gerust 0485 - 451657
of neem contact op via dit formulier.