Beton op zijn best!

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Beton op zijn bestbetontrap betontrappen prefab trap Beton op zijn best  Beton op zijn best  Beton op zijn best

nieuws

nieuws

Thijssen-den Brok BV

Heeft als eerste in Nederland het gouden CSC-certificaat 2.0 behaald.


CSC

Dit duurzaamheidscertificaat biedt de afnemer van beton zekerheid over een duurzame, verantwoorde herkomst van de gebruikte grondstoffen, een optimaal productieproces en recyclebaarheid. Voor de producent is het een stimulans om te blijven innoveren en actief bezig te zijn met productontwikkeling. Door de internationale erkenning geeft het CSC-certificaat voordeel bij het zaken doen op de internationale markt. Er zijn vier CSC-niveaus: brons, zilver, goud en platina. In Nederland is CSC-NL de regionale systeembeheerder van de internationale CSC-regeling. De feitelijke certificering wordt uitsluitend uitgevoerd door bij CSC aangesloten en onafhankelijke certificerende instellingen; Kiwa is er een van. Voor meer informatie over het certificaat CSC en de rol van Kiwa in het behalen van het certificaat www.csc-nl.nl of www.kiwa.nl (zoekwoord CSC).

 

Opening rain(A)way Garden Katshoek te Rotterdam

Op 29 september 2015 is de eerste steen gelegd voor het pilot project rain(A)way Garden in het Zomerhofkwartier te Rotterdam naar een ontwerp van Fien Dekker. Vele partijen hebben de handen ineengeslagen om dit unieke project mogelijk te maken.  Voor meer informatie over dit project; www.rainaway.nl

Eerste Rain(a)way-tegel gelegd in de Rain(a)way Garden Katshoek.

bron;

www.rotterdam.nl/nieuwewatertegeldraagtbijaandrogevoeten 

 

Kinderboerderij "Buiten Gewoon" Velp

Wij zijn gevraagd om een oplossing te bedenken voor goede opslag van de vaste mest van de dieren van de Kinderboerderij "Buiten Gewoon" te Velp Noord Brabant. Het initiatief en de mensen achter de organisatie van de Kinderboerderij zijn zo ontzettend betrokken en enthousiast dat we hebben besloten ons steentje bij te dragen aan deze stichting.

http://www.kinderboerderijvelp.nl/index.php?pagina=fotos-opening 

Wij wensen alle vrijwilligers al het goede toe en bovenal heel veel plezier toe!

 

Rain(A)Way

Fien Dekker afgestudeerd aan de Dutch Design Academy in Eindhoven en Thijssen-den Brok zijn een samenwerking aangegaan voor de productie en ontwikkeling van de Rain(A)Way tegel. Gebaseerd op de Japanse Architectuur maken de tegels  het proces van vallend regenwater , dat langzaam in de grond zakt, zichtbaar en mooi.

http://www.fiendekker.nl/#artikel-metro-rotterdam

 

Keerwanden

Thijssen-den Brok B.V. produceerd keerwanden met doorvoeren op maat. Veel gebruikt als alternatief voor duiker elementen. Deze ook wel kopmuren genoemd worden op maat geproduceerd. Onze keerwanden zijn aan alle zijde glad uitgevoerd voor een strak en glad uiterlijk. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Algemene Voorwaarden voor levering van betonproducten 2014

Per 24 oktober zijn de Herziene Algemene Voorwaarden voor levering van betonproducten ondertekend door de voorzitters van Bouwend Nederland en de BFBN. 

De Algemene Voorwaarden 2014 kunt u terug vinden op onze site http://www.tdbbeton.nl/leveringsvoorwaarden of op de site van onze branche vereeniging de BFBN http://bfbn.nl/algemene-leveringsvoorwaarden

 

TDB-Betonplaten

Thijssen-den Brok levert een uitgebreide keur aan industrievloerplaten en erfverhardingsplaten. Tevens hebben we de mogelijkheid om direct vanaf de vrachtwagen te leggen. Voor iedere toepassing een bijpassende oplossing.

  betonplaten, industrievloerplaten, erfverhardingsplaten, platen, vloerplaten, stelcon platen

werk Mill, kuilplaat juli 2014

Het leggen direct van de vrachtwagen, vraag naar onze voorwaarden.

 

TDB-Productie kabelgoten

Betongoten, goten, waterloop, kabelgoten, kabelgoot

Werk Rilland; Kabelgoten

 

TDB-SC Stapelblokken

In korte tijd realiseerde Thijssen-den Brok voor Agrifrim Co-products op het terrein van van den Bosch transporten te Erp inpandige opslagsilo's voor opslag van halffabricaten voor veevoer. Thijssen-den Brok leverde hiervoor ruim 700 stuks TDB-SC stapelblokken 1.600x800x800, direct door onze ervaren chauffeurs in het werk geplaatst.

Met deze opdracht waren 63 transporten gemoeid. Ook het materiaal voor bewerking van de grondstoffen naar halffabrikaat werden vanuit diverse locaties uit Duitsland naar Erp door ons vervoerd. 

stapelblokken, megablokken, keerwand, opslagsilo's, betonblokken

 


Prefab Reklame Sokkels

Thijssen-den Brok vervaardigde in een witte kleur twee Prefab Beton Sokkels voor de Novio Tech Campus in Nijmegen in opdracht van een reklame bedrijf. Het model is in eigenhuis vervaardigd door onze modelbouwers. Thijssen-den Brok verzorgde hiervoor ook het transport en plaatsing van de Prefab Beton Sokkels.

reclame blokken betonsokkels prefab beton specials nijmegen NTC


Prefab Zitblokken Veerstoepen werk Beuningen en Slijk-Ewijk       

werken in Beuningen en Slijk-Ewijk; Thijssen-den Brok vervaardigde voor dit project Prefab Betonbanken elementen. De elementen zijn speciaal vervaardigd voor dit project. Thijssen-den Brok gebruikte daarvoor de uit eigen keuken vervaardigde zelfverdichtend beton met een zeer hoge betonkwaliteit (C55/67).

Het model voor het gieten van de beton is door onze vakspecialisten vervaardigd.

De gebruikte namen zijn verdiept weergegeven in het beton;

Veerstoep, Nijmegen, Druten, Beuningen, Dodewaard, Lent en Slijk-Ewijk

Veerstoep, Zitbanken, Zitbank, Betonnen banken, Bankjes, Betonbanden, Zitblokken, Sierbeton, Prefab zitbanken, Beuningen, Slijk-Ewijk, Druten, Nijmegen, Lent, Dodewaard, Beton

. Veerstoep, Zitbanken, Zitbank, Betonnen banken, Bankjes, Betonbanden, Zitblokken, Sierbeton, Prefab zitbanken, Beuningen, Slijk-Ewijk, Druten, Nijmegen, Lent, Dodewaard, Beton


Prefab betonplinten en keerwanden in granietstructuur                        

werken in Oldenzaal; Thijssen-den Brok vervaardigde voor dit project Prefab Betonplinten en Prefab Keerwand elementen. De elementen zijn speciaal uitgevoerd in Kleur en Granietstructuur. Thijssen-den Brok gebruikte daarvoor  op kleur gemaakte zelfverdichtend beton met een zeer hoge betonkwaliteit (C55/67).

De voor de betonplinten gebruikte mallen zijn in eigenhuis en door onze vakspecialisten vervaardigd. Voor de keerwanden zijn de standaard  TDB-L 2000 mallen efficient omgebouwd en geschikt gemaakt voor deze toepassing. 

prefab betonplinten antraciet kleurbeton granietstructuur

keerwanden prefab kleurbeton antraciet granietstructuur L keerwand TDB-L2000

 

 


Campagne BFBN

Laat nederland bouwen!

Kijk voor meer informatie op onderstaande link

http://www.laatnederlandweerbouwen.nl   


 

BijlageGrootte
259-CSC19-2019 Thijssen den Brok BV CSC.pdf496.04 KB