Beton op zijn best!

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor voldoen onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Beton op zijn bestbetontrap betontrappen prefab trap Beton op zijn best  Beton op zijn best  Beton op zijn best

bedrijf

bedrijf

Een brokje historie

Thijssen-Den Brok is een familiebedrijf met een rijke historie. In 1911 is dhr. Thijssen op de huidige locatie gestart met een aannemingsbedrijf. In de loop der tijd is het bedrijf uitgebreid met een eigen timmerwerkplaats en een bouwmaterialenhandel.

In 1979 is het bedrijf in handen gekomen van dhr. René den Brok. Door de oude bedrijfsnaam samen te voegen met de nieuwe is de huidige bedrijfsnaam, Thijssen-Den Brok ontstaan. Het bedrijf is zich toen volledig gaan richten op de op handel in bouwmaterialen en het transport daarvan.

In 1987 is men begonnen met het produceren van betonnen vloerplaten voor de verharding van industrieterreinen en kavelpaden. Door een steeds toenemende vraag van betonproducten is men ook gestart met de productie van keerwanden ten behoeve van sleufsilo's en grondkeringen.

Door ziekte was het voor Rene den Brok in 1999 niet meer mogelijk zijn bedrijf zelfstandig voort te zetten en vanaf die tijd heeft Marianne den Brok de taken van haar man overgenomen. Na enkele jaren werkzaam te zijn binnen het bedrijf van zijn ouders heeft Thibaud den Brok het bedrijf in 2004 overgenomen en verder uitgebreid.

De laatste jaren is de Thijssen-Den Brok zich naast de standaardproducten als keerwanden en industrieplaten steeds meer gaan richten op de fabricage van prefab maatwerk. Als het technisch mogelijk is, kan Thijssen-Den Brok het maken. Het in eigen beheer maken van de benodigde mallen en de productie met zelfverdichtende beton (Self Compacting Concrete) maken het bedrijf zeer flexibel en garanderen een zeer hoge kwaliteit van het eindproduct.